Zdrowe pieczone warzywa korzeniowe

Zdrowe pieczone warzywa korzeniowe
Zdrowe pieczone warzywa korzeniowe wymagają około 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 72 kalorie , 2 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 4 osób. Za 33 centy za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 39 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga oregano lub rozmarynu lub brukwi i cebuli. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i laktoowowegetariańską . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje doskonałą ocenę Spoonacular wynoszącą 92% . Podobne przepisy obejmują Honey Roasted Root Vegetables , Baked Root Vegetables i One Soup, Two Ways: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki i dokładnie wymieszaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przełożyć do formy do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cala wysmarowanej sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 425°C przez 25–30 minut lub do miękkości warzyw, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn