Zdrowe i smaczne: rozdrobniona Sałatka z buraków, jabłek i porzeczek z winegretem jabłkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zdrowe i pyszne: rozdrobnione buraki, jabłko i sałatka z porzeczek z jabłkiem Vinaigrette spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka octu jabłkowego, soku jabłkowego, soli koszernej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Z Buraków, Jabłek I Pomarańczy W Domowym Malinowym Vinaigrette, Sałatka z krwistej pomarańczy, buraków i jabłek z kozim serem i miodem cytrusowym Vinaigrette, oraz Zdrowe I Pyszne: Szybka I Łatwa Tarta Jabłkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grubo rozdrabniać buraki i jabłka na tarce pudełkowej lub robocie kuchennym wyposażonym w dużą tarkę.
Połączyć w dużej misce i odstawić.
Rozgrzać sok jabłkowy w małym rondlu lub patelni na dużym ogniu do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do jednej łyżki stołowej, o 3 protokół.
Przenieść do średniej miski do mieszania.
Dodaj ocet jabłkowy do zmniejszonego soku jabłkowego. Powoli skropić oliwą, stale ubijając. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Mżawka dressing na rozdrobnione buraki i jabłka, dodać porzeczki, i wrzucić do herbu.