Zdrowe i smaczne: rozdrobniona Sałatka z buraków, jabłek i porzeczek z winegretem jabłkowym

Zdrowe i smaczne: rozdrobniona Sałatka z buraków, jabłek i porzeczek z winegretem jabłkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zdrowe i pyszne: rozdrobnione buraki, jabłko i sałatka z porzeczek z jabłkiem Vinaigrette spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka octu jabłkowego, soku jabłkowego, soli koszernej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Z Buraków, Jabłek I Pomarańczy W Domowym Malinowym Vinaigrette, Sałatka z krwistej pomarańczy, buraków i jabłek z kozim serem i miodem cytrusowym Vinaigrette, oraz Zdrowe I Pyszne: Szybka I Łatwa Tarta Jabłkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grubo rozdrabniać buraki i jabłka na tarce pudełkowej lub robocie kuchennym wyposażonym w dużą tarkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TarkaTarka
2
Połączyć w dużej misce i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Rozgrzać sok jabłkowy w małym rondlu lub patelni na dużym ogniu do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do jednej łyżki stołowej, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieść do średniej miski do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Dodaj ocet jabłkowy do zmniejszonego soku jabłkowego. Powoli skropić oliwą, stale ubijając. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Mżawka dressing na rozdrobnione buraki i jabłka, dodać porzeczki, i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn