Zdrowe i smaczne: konfetti Sałatka Quinoa
Zdrowe i smaczne: konfetti Sałatka Quinoa jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. 2140 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz szalotki, sok z limonki, fasoli, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zdrowe i pyszne: Quinoan i grillowana cukinia, Zdrowe i pyszne: Grillowana cukinia z farszem Quinoa, oraz Konfetti Sałatka Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przepłukać quinoa, aby usunąć gorzką powłokę. Następnie gotować quinoa w wodzie przez 15 minut lub do puszystego. Odstawić.
Pokroić w kostkę czerwoną cebulę, czerwoną paprykę, marchewkę. Nasiona i mielony pieprz Jalapeno. Zachowaj nasiona na bardziej pikantną sałatkę. Posiekaj natkę pietruszki.
Połącz wszystkie posiekane warzywa w dużej misce wraz z kukurydzą.
Dodać olej, sok z limonki, sól i pieprz do warzyw i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Wrzucić quinoa z warzywami, podawać ciepłe lub schłodzone, i omdlenia.