Zdrowe I Pyszne: Prowansalskie Jajka

Przepis zdrowy i pyszny: prowansalskie jajka na parze gotowe w około 40 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kapary, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zdrowe i pyszne: Scallion jajecznica z kminkiem, oraz Zdrowe i pyszne: Puree z białej fasoli z gotowanymi jajkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce moczyć suszone pomidory we wrzącej wodzie przez 30 minut.
Umieścić jajka w dużym rondlu. Napełnij zimną wodą do 1/2 cala nad jajami. Na średnim ogniu doprowadzić do wrzenia. Zabić ciepło. Kryć się.
Przenieść jajka do lodowej kąpieli i odstawić na 3 minuty. Obrać i przeciąć na pół wzdłuż, usuwając żółtka.
W średniej misce połącz 8 żółtek, majonez, oliwki, pietruszkę, kapary, tymianek, musztardę, sól i pieprz. Papkę wraz z widelcem, dodając więcej majonezu dla kremowości w razie potrzeby.
Napełnij każde białko 1 lub 2 łyżeczkami mieszanki żółtkowej.
Posypać natką pietruszki.