Zdrowe i pyszne: muffinki pomarańczowo-żurawinowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 106 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, żurawinę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zdrowe Muffinki Z Żurawiną I Pomarańczową Mąką Kukurydzianą, Zdrowe i pyszne babeczki z otrębami, oraz Zdrowe I Pyszne: Muffinki Kukurydziane Z Maślanką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj dwoma ośmiopalczkowymi puszkami na muffinki sprayem do gotowania. (Lub jedną puszkę 16-kubkową, jeśli ją posiadasz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce wymieszać 2 szklanki mąki, 1 szklankę cukru, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną. Zrób Wcięcie w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)