Zdrowe i pyszne: mieszane warzywa z gruszkami, pekanami, serem pleśniowym i miodowym sosem balsamicznym
Zdrowe i pyszne: mieszane warzywa z gruszkami, pekanami, serem pleśniowym i miodowym sosem balsamicznym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,27 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 1G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 266 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, gruszki, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mieszane warzywa z gruszkami, kozim serem, suszoną żurawiną i przyprawami Pekan, Mieszane warzywa z Pralinkami pekan i serem pleśniowym, oraz Mieszane warzywa z sosem z sera pleśniowego.
Instrukcje
Pokrój gruszkę na cienkie kliny i pokrój te kliny na pół.
Umieścić kawałki gruszki w małej misce, i wycisnąć sok z cytryny je. Wrzucić delikatnie do herbu. Odstawić.
W osobnej misce, ubij składniki dressingu razem.
W dużej misce, wrzucić mieszane zielenie z połową dressingu. Top z gruszką, pekan, ser pleśniowy, i żurawiny, jeśli używasz.
Podawać z pozostałym sosem na boku.