Zdrowe I Pyszne: Grzyby " Bolognese
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać zdrowe & pyszne: Mushroom ' Bolognese spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 353 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, marchewkę, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zdrowe i pyszne: Tofu i grzyby Marsala, Zdrowe I Pyszne: Marynowana Sałatka Z Grzybów, oraz Zdrowe i pyszne Frittata z porów, jarmużu i grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W patelni 10-calowej o ciężkim dnie, rozgrzać olej na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodaj szalotki, marchew i grzyby. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zmniejszą się, a ich płyny prawie odparują, około 12 minut.
Dodaj pomidory i oregano. Wymieszać, aby połączyć. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje do pożądanej konsystencji.
Podawać z szerokimi, płaskimi makaronami jak pappardelle lub tagliatelle lub makaronami w kształcie prążków jak rotini lub rigatoni.