Zdrowe i pyszne: Grillowana cukinia z farszem Quinoa
Zdrowe i pyszne: Grillowana cukinia z farszem Quinoa to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ogromnej cukinii, pomidorów winogronowych, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zdrowe i pyszne: Quinoan i grillowana cukinia, Zdrowe i pyszne: farsz z kiełbasą, jabłkiem i żurawiną, oraz Zdrowe i smaczne: konfetti Sałatka Quinoa.
Instrukcje
Cukinię przeciąć na pół wzdłuż. Zgarnij nasiona i większość miąższu, pozostawiając około 1/4 cala łuski cukinii.
Połącz quinoa, fasolę, pomidory, migdały, czosnek, parmezan, olej, sól i pieprz do smaku.
Łyżka mieszanki do cukinii.
Posypać parmem. Grill 5 do 10 minut na średnim ogniu, lub aż cukinia jest gotowane przez, ale nie rozpada się.