Zdrowe I Pyszne: Domowe Paszteciki Z Mięty Pieprzowej
Zdrowe i pyszne: domowe paszteciki z mięty pieprzowej to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1087 smakoszy i kucharzy. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzkie chipsy czekoladowe, masło, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Domowe Paszteciki Miętowe, Domowe Paszteciki Miętowe, oraz Domowe Paszteciki Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą blendera lub miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, cukier, masło, ekstrakty i śmietanę śmietankową śmietaną śmietankową. (Uwaga: jeśli używasz miksera stojącego, ważne jest, aby dodać składniki w tej kolejności. W przeciwnym razie mieszanina staje się betonem na dole i okruchami na górze.) Po połączeniu składników, włączyć mikser do średniej prędkości i pokonać przez kolejną minutę lub dwie. Efekt końcowy powinien być gładki i bardzo dobrze przylegać, prawie jak pasta. Nie powinien być grudkowaty ani sypki.
Wyłożyć duży arkusz ciastek papierem woskowym. Używając łyżeczki lub rąk, rozwałkuj mieszaninę na małe kulki(około 1 cala).
Umieścić na arkuszu cookie i spłaszczyć każdy z nich w patty. Gdy wszystkie są wykonane, umieścić w lodówce na 20 minut.
Podczas gdy paszteciki są schładzania, stopić czekoladę i skracanie razem w kuchence mikrofalowej, z podwójnym kotłem, lub za pomocą metalowej miski umieszczonej nad garnkiem gotującej się wody. Następnie pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej. (Uwaga: nie umieszczaj go jednak w lodówce. Nie chcesz, żeby przedwcześnie stwardniał.)
Po upływie 20 minut wyjmij paszteciki z lodówki. Za pomocą dwóch widelców, wsadzić je jeden po drugim do mieszaniny czekolady i toczyć wokół aż całkowicie pokryte.
Zdjąć i położyć z powrotem na papierze woskowym. Gdy wszystko jest gotowe, umieść arkusz ciastek w lodówce i pozostaw na kilka godzin, aż czekolada stwardnieje.
Jedz. Resztki przechowuj w lodówce, szczelnie zamkniętej w pojemniku i oddzielonej papierem woskowym.