Zdrowe I Pyszne: Cheddar Chipotle Scones
Zdrowe i pyszne: Cheddar Chipotle Scones to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipotle Cheddar Scones, Chipotle-Bułeczki Cheddar, oraz Po Prostu Pyszne Bezglutenowe Bułeczki Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Pokroić na maśle blenderem, 2 nożami lub widelcem, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. W osobnej misce, połączyć śmietanę, ser cheddar, 1 łyżka wody, chipotle chile, i jajko; mieszać do suchych składników, aż tylko wilgotne. Zagniataj w misce lekko posypanymi mąką rękami, aż ciasto uformuje się.
Uformuj ciasto w 8-calowe koło na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Wytnij każdy okrąg na 8 klinów; ułóż kliny 1 cal od siebie na patelni.
Piec w temperaturze 350 ° F przez 30 minut lub aż zbrązowieje.