Zdrowe I Pyszne: Calabacitas Burritos
Zdrowe i pyszne: Calabacitas Burritos wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 455 kalorii, 18g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Mieszanka okładów z burrito, pieprzu poblano, ziaren kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam poważne jedzenie. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pyszne Burritos Z Czarnej Fasoli, Zdrowe Wegetariańskie Burritos, oraz Zdrowe Burritos Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średniej wysokości i gotować cebulę przez 4 minuty.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Dodać cukinię i squash i gotować kolejne 4 protokół.
Dodaj pieprz poblano i gotować 8 do 10 więcej minut.
Dodać kukurydzę i gotować do ogrzania, 2 protokół.
Dodaj czarną fasolę i gotować, aż ogrzane i squash jest wystarczająco delikatny dla smaku, o 2 do 3 protokół.
Zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Miarka calabacitas do zawijania burrito, top z tartym cheddar lub cotija, i służyć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.