Zdrowa włoska zupa Kiełbasowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i cały 30 przepis ma 143 kalorie, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, czosnek, liście boczniaka szwajcarskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoska Zupa Z Kiełbasą, Włoska Zupa Z Kiełbasą, oraz Gorąca Włoska Zupa Z Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 4-quart nonstick rondel lub holenderski piekarnik, gotować boczek, aż chrupiące; odcedzić na ręczniku papierowym. Pokruszyć boczek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Piec Holenderski
Patelnia Z Sosem
2
Usunąć i wyrzucić kroplówki z rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
W tym samym rondlu gotuj kiełbasę na średnim ogniu od 6 do 8 minut, często mieszając, aż nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
5
W tym samym rondlu wymieszaj ziemniaki, cebulę, czosnek, włoską przyprawę, sól, pieprz, płatki pieprzu, wodę i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Włoska
Ziemniak
Czosnek
Pieprz
Bulion
Cebula
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować odkryte około 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
7
Wymieszać z boczkiem, kiełbasą, kapustą i fasolą. Gotować 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki i jarmuż będą miękkie. Wymieszać na pół i pół; gotować tylko do ogrzania.