Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj zdrowej meksykańskiej sałatki z fasoli. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jeśli masz fasolę, paprykę, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 33 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Meksykańska Sałatka Z Fasoli, oraz Meksykańska Sałatka Z Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać składniki sałatki. W małej misce wymieszać składniki dressingu z trzepaczką do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Wlać sos na sałatkę; wrzucić do wymieszania. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny do mieszania smaków.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.