Zdrowa jarmuż i lasagne Portobello
Zdrowa jarmuż i lasagne Portobello mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Mieszanka czosnku, białka jaj, grzyby portobello i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 35 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zdrowa Lasagna, Rollupy Portobello Lasagna, oraz Lasagne Z Kurczakiem Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. paprykę, oregano, pomidory, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i cukru w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka i odstawić.
Wymieszać 1 szklankę sera mozzarella z białkami i serem ricotta w średniej misce.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick ustawionej na średnim ogniu.
Dodać pokrojone grzyby i gotować, mieszając, aż uwolnią swój płyn i są miękkie, o 10 protokół. Wymieszać z jarmużu, w partiach, i jak więdnie dodać płatki pieprzu, czosnek i 1/4 łyżeczka soli i nadal gotować, aż jarmuż zwiędnie i jasnozielony, dodatkowe 5 protokół.
Mgiełka 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Rozłóż 3/4 szklanki sosu na dnie naczynia. Top z 3 makaronem, 1/2 mieszanki ricotta i 1/2 mieszanki grzybowej. Powtórz warstwy z sosem, makaronem i pozostałą ricottą i pieczarkami. Top z pozostałym makaronem i sosem. Przykryć folią aluminiową i piec, aż makaron będzie miękki, a sos bulgocze wokół krawędzi patelni, o 50 protokół.
Odsłonić, posypać pozostałą 1/2 szklanki startej mozzarelli i nadal piec do stopienia, o 5 protokół.
Odstawić 15 minut, posypać pietruszką i podawać.