Zdobywca Złotego Medalu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasteczek Zdobywcy Złotego Medalu. Ten wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, szlifowanie cukru, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Złoty Medal Dip Warzywny, Złoty Medal Grecian Okładki, oraz Złoty Medal® Świeże Ciasto Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Specjalne wyposażenie: 24 jardów czerwono-biało-niebieskiej wstążki pokrojonej na długości 1 jardów 3-do 3 1/4-Calowy Okrągły foremka do ciastek mała szklanka lub miska (około 2 1/2 cala szerokości) szeroka słomka do picia lub nóż do parowania, aby wyciąć dziurę w cieście na wstążkę
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w dużej misce. Śmietanę masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym na nośniku przez 3 minuty. Beat w 2 ubitych jaj i wanilii.
Ubić mieszaninę mąki do mieszaniny masła 1 szklanka na raz. Podzielić ciasto na 2 kawałki i spłaszczyć je w schludne prostokąty o grubości około 3/4 cala. Owinąć w folię i schłodzić co najmniej 3 godziny.
Ustaw stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 arkusze ciastek z pergaminem. Pracując z 1 kawałkiem ciasta na raz, wyjmij ciasto z lodówki i pozostaw do zmiękczenia na około 10 minut.
Rozwałkuj go na lekko posypanym mąką kawałku pergaminu do grubości 3/16 cala.
Wyciąć rundy z 3-do 3 1/4 cala foremki do ciastek i ułożyć je na przygotowanych arkuszach ciastek co najmniej 1 1/2 cala od siebie. Powtórz z drugim kawałkiem ciasta, ponownie przerolować i pokroić resztki w razie potrzeby.
Aby nadruki pierścieniowe na ciastkach, naciśnij krawędź małej szklanki lub miski (o szerokości około 2 1/2 cala) w połowie każdej rundy ciasta. Zamrozić ciasteczka na arkuszach ciasteczek na 20 minut. (Pomoże to ciasteczkom zachować nadruki.)
Połącz pozostałe jajko z 6 kroplami żółtego barwnika spożywczego i 1 łyżeczką wody.
Ubij razem z widelcem, aby umyć jajko.
U góry każdego ciastka użyj szerokiej słomy lub końcówki ostrego noża do parkowania, aby przeciąć okrąg lub prostokąt na tyle szeroki, aby przebić wstążkę. Pracując z 2 do 3 ciasteczkami na raz, lekko posmaruj rund myciem jajecznym (unikaj odcisku) i posyp cukrem szlifierskim. Lekko dotknij każdego ciastka na blacie, aby strząsnąć nadmiar (zamrożone ciasto będzie wystarczająco wytrzymałe, aby to wytrzymać).
Upiec ciasteczka, aż ustawi się i krawędzie zaczynają brązowy, 14 do 18 minut, obracając arkusze cookie raz.
Przełożyć arkusze do pieczenia i ostudzić ciasteczka całkowicie na arkuszach. (Jeśli dziurki na wstążkę nieco się zamknęły, po prostu odetnij część ciasta nożem do parowania, gdy ciasteczka są jeszcze ciepłe).
Nawlecz Jard wstążki przez każde ciastko i zawiąż końce.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Fess Parker Santa Barbara Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.