Zdekonstruowana Słodka Kiełbasa Faszerowana Papryka
Zdekonstruowana słodka papryka nadziewana kiełbasą może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis zawiera 6 porcji z 790 kalorii, 32G białka, oraz 47g tłuszczu każdy. Za $3.01 za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 3 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, parmigiano-reggiano, czerwone Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Zdekonstruowana Faszerowana Papryka, Kiełbasa i słodka papryka faszerowana Orzo, oraz Kiełbasa Faszerowana Papryką.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W mżawce EVOO na głębokiej patelni na średnim ogniu zrumienić i pokruszyć kiełbasę, ale nie kruszyć do drobnego.
Odcedź zrumienioną kiełbasę na ręcznikach papierowych.
Dodaj kilka zwojów EVOO na patelnię. Następnie dodaj czosnek, paprykę i cebulę i gotuj do miękkości, chrupiące, 7 do 8 minut.
Dodaj koncentrat pomidorowy i mieszaj minutę. Następnie dodaj wino, a następnie sos pomidorowy.
Dodaj kiełbasę i kapie z powrotem.
Dodaj kilka liści podartej bazylii. Dopraw solą i pieprzem. Dusić kilka minut, aby połączyć smaki, a następnie ostudzić i przechowywać na gotowy posiłek. Podgrzej na średnim ogniu.
Aby podać, zagotuj wywar.
Dodaj ryż, zmniejsz ogień do wrzenia, przykryj i gotuj około 17 minut. Następnie dodaj masło i ser i zdejmij z ognia.
Ryż maślano-serowy podawać w płytkich miseczkach z kiełbasą i papryką.
Udekoruj natką pietruszki i podawaj.