Załadowany Warzywny Gulasz Wołowy
Loaded Vegetable Beef gulasz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 37g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.78 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz paski boczku, tymianek, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Warzywny Gulasz Wołowy, Gulasz wołowo-warzywny, oraz Warzywny Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące. Używając łyżki szczelinowej, usuń do ręczników papierowych, aby osuszyć. W kroplówkach, brązowa wołowina w partiach. Schłodzić boczek do momentu podania.
W 6-qt. powolna kuchenka, połączyć marchew, pomidory, ziemniaki, Kabaczek, zielona papryka, tymianek i czosnek. Top z wołowiną.
Wylać bulion na wierzch. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8-10 godzin.
Wymieszać z kapustą i pieprzem. Przykryć i gotować na wysokiej 30 minut lub aż kapusta będzie miękka.
Każdą porcję posypać boczkiem.