Załadowany Warzywny Gulasz Wołowy

Załadowany Warzywny Gulasz Wołowy
Loaded Vegetable Beef gulasz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 37g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.78 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz paski boczku, tymianek, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Warzywny Gulasz Wołowy, Gulasz wołowo-warzywny, oraz Warzywny Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące. Używając łyżki szczelinowej, usuń do ręczników papierowych, aby osuszyć. W kroplówkach, brązowa wołowina w partiach. Schłodzić boczek do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W 6-qt. powolna kuchenka, połączyć marchew, pomidory, ziemniaki, Kabaczek, zielona papryka, tymianek i czosnek. Top z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Wylać bulion na wierzch. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8-10 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Wymieszać z kapustą i pieprzem. Przykryć i gotować na wysokiej 30 minut lub aż kapusta będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
5
Każdą porcję posypać boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia44
Magazyn