Załadowane Pieczone Ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj załadowanych pieczonych ziemniaków. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 209 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, ser śmietankowy o mniejszej zawartości tłuszczu 3, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Załadowane Dwa Razy Pieczone Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem; piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub do miękkości. Lekko schłodzić.
Pokroić każdy ziemniak na pół wzdłuż; miarka się miąższ do dużej miski, pozostawiając 1/4-cala grubości powłoki. Miąższ rozgnieść masą ziemniaczaną.
Do puree ziemniaczanego dodać mleko i twarożek; wymieszać trzepaczką.
Dodać ser feta, oregano, sól i pieprz; dobrze wymieszać. Łyżka mieszanki ziemniaków do muszli.
Umieść na blasze do pieczenia; piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania.
Posypać każdą porcję 1 1/2 łyżeczki zielonej cebuli; top z boczkiem.