Załadowane Nachos
Załadowane Nachos to bezglutenowe przepis z 9 porcjami. Ta przystawka ma 188 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowaną pieczoną paprykę, oregano, mielone okrągłe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Załadowane Nachos, załadowane nachos, oraz Załadowane Nachos.
Instrukcje
Gotować mięso w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać paprykę i kolejne 5 składników (papryka przez czosnek) i gotować przez 8 minut lub aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Umieść patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Dodaj fasolę, 2 łyżki kolendry, i 2 łyżki zielonej cebuli; gotować 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego.
Umieść chipsy na dużym półmisku; rozłóż ciepłą mieszankę fasoli na każdym chipsie. Łyżka mieszanki mięsa na mieszaninie fasoli; top z serem.
Piec w temperaturze 375 przez 9 minut lub do rozpuszczenia sera.
Wyjąć z piekarnika; top z kwaśną śmietaną, 2 łyżki kolendry i 2 łyżki cebuli. Top z plasterkami papryki jalapeo, w razie potrzeby.