Załadowana Zupa Ziemniaczana I
Załadowana zupa ziemniaczana I wymaga o 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 325 kalorii, 11g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako tania zupa dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, mąkę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Załadowana Zupa Ziemniaczana, oraz Załadowana Zupa Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w kostkach w szklanym naczyniu i gotuj w kuchence mikrofalowej przez 7 do 10 minut lub do miękkości.
Podczas gotowania ziemniaków, roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Ubijamy mąkę, aż będzie gładka, następnie stopniowo mieszamy z mlekiem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu przez 5 do 10 minut, lub aż lekko zgęstnieje.
Wymieszać ziemniaki i cebulę i gotować jeszcze 5 minut. Wymieszać z kwaśną śmietaną i serem Cheddar do rozpuszczenia i dobrze wymieszane. Doprawić solą i pieprzem.