Zawirowane Babeczki Z Trzciny Cukrowej
Przepis wirowane babeczki z trzciny cukrowej mogą zaspokoić Amerykański głód w okolicy 1 godzina i 25 minut. Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ekstrakt z mięty pieprzowej, puszyste bitą lukier, betty ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Candy Cane Cupcakes, Babeczki Czekoladowo-Cukierkowe, oraz Babeczki Czekoladowe Candy Cane.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, ubić ciasto mix, woda, olej, białka i ekstrakt z mięty pieprzowej z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto na pół. Do 1 porcji dodać barwnik spożywczy; mieszać aż do uzyskania jednolitego koloru. W każdej filiżance muffinów umieść 2 łyżki czerwonego ciasta; wierzch z 2 łyżkami białego ciasta. Wiruj białe ciasto przez czerwone ciasto z nożem do marmurkowego wzoru.
Piec 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Frost babeczki z lukrem. Top każdy z rozdrobnionych cukierków mięty pieprzowej.