Zawirowane Babeczki Z Trzciny Cukrowej

Zawirowane Babeczki Z Trzciny Cukrowej
Przepis wirowane babeczki z trzciny cukrowej mogą zaspokoić Amerykański głód w okolicy 1 godzina i 25 minut. Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ekstrakt z mięty pieprzowej, puszyste bitą lukier, betty ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Candy Cane Cupcakes, Babeczki Czekoladowo-Cukierkowe, oraz Babeczki Czekoladowe Candy Cane.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
W dużej misce, ubić ciasto mix, woda, olej, białka i ekstrakt z mięty pieprzowej z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto na pół. Do 1 porcji dodać barwnik spożywczy; mieszać aż do uzyskania jednolitego koloru. W każdej filiżance muffinów umieść 2 łyżki czerwonego ciasta; wierzch z 2 łyżkami białego ciasta. Wiruj białe ciasto przez czerwone ciasto z nożem do marmurkowego wzoru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Piec 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Frost babeczki z lukrem. Top każdy z rozdrobnionych cukierków mięty pieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miętowy CrunchMiętowy Crunch
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn