Zawijasy z pieczonej wołowiny i sera pleśniowego
Pieczeń wołowa i pleśniowe okłady z sera mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz chrzan, ząbek czosnku, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zawijasy z pieczonej wołowiny i sera pleśniowego, Kanapka z pieczoną wołowiną i serem pleśniowym, oraz Kanapka z pieczoną wołowiną i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ser pleśniowy, chrzan, majonez i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Połącz 1 łyżkę mieszanki sera, ocet, miód i czosnek w średniej misce.
Dodaj 1/4 łyżeczki pieprzu, kapusty, selera i bazylii.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Pozostałą masę serową równomiernie rozprowadzić na tortillach. Podziel mieszankę wołowiny i kapusty równomiernie między tortille; zwinąć.
Każdą zwiniętą tortillę przeciąć na pół w poprzek.