Zawijanie Kurczaka Po Meksykańsku
Meksykańskie Zawijanie kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 744 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.18 za porcję. Jeśli masz cheddar, tortille z mąki, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mexican Crunch Wrap, Zawijanie Steków Meksykańskich, oraz The Laughing Cow 7 Layer Mexican Wrap.
Instrukcje
W misce wymieszaj salsę i majonez. Przykryć i zanurzyć w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 177°. ułóż tortille na 2 blachach do pieczenia; posyp równomiernie serem.
Piec przez 5 minut, aż ser się rozpuści.
Tymczasem ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka, ostry sos i sól i gotować, mieszając, aż tylko gotowane przez, 4 protokół.
Umieść tortille na blacie. Top z sałatą, kurczakiem i pomidorami.
Zwinąć, przeciąć na pół i podawać z dipem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.