Zasmażane przegrzebki morskie na kaszy mielonej z wanilią Beurre Blanc
Poczernione przegrzebki morskie na kaszy z wanilią Beurre Blanc mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.68 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 46 minut. Jeśli masz czosnek w proszku, sól, mączka kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc, Zapiekane przegrzebki z pomidorem Beurre Blanc, oraz Zapiekane przegrzebki z czosnkiem Beurre Blanc dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić rosół z kurczaka do wrzenia w 3-qt. rondel. W międzyczasie połącz mąkę kukurydzianą i kolejne 7 składników w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Odstawić.
Mieszaj kaszę do bulionu, stale ubijając. Przykryć i gotować 10 minut lub do pożądanej grubości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z parmezanem i 2 łyżkami. masło.
Zdjąć z ognia; przykryć, aby utrzymać ciepło.
W międzyczasie przygotuj waniliowy Beurre Blanc.
Pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi.
Umieść przegrzebki w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym z mieszanką mączki kukurydzianej; uszczelnij torbę i wrzuć, aby dobrze pokryć.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż do bardzo gorącego.
Miejsce przegrzebki w gorącej patelni, i gotować 3 protokół. Włącz przegrzebki, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 3 więcej minut lub po prostu, aż zrobić.
Tuż przed podaniem podgrzej kaszę na średnim ogniu, dodając w razie potrzeby trochę bulionu z kurczaka. Łyżka kaszy na talerze do serwowania. Ułóż przegrzebki na kaszy; skropić wanilią Beurre Blanc.