Au Gratin Beef Bake to przepis bezglutenowy na 6 porcji. Ta przystawka ma 80 kalorii, 2 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Za 32 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga selera, sosu worcestershire, zapiekanych ziemniaków i mleka. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Au Gratin Chicken Bake, Au Gratin Chicken Bake i Au Gratin Taco Bake.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż wołowinę, cebulę, seler i zieloną paprykę, aż mięso przestanie być różowe, a warzywa będą miękkie; odpływ. W natłuszczonym opakowaniu 2-1/2-qt. naczynie do pieczenia, połącz mieszankę wołową, ziemniaki z zawartością mieszanki sosów, zupę i sos Worcestershire. Wymieszaj wodę i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Zielony Pieprz
Cienko Pokrojony Kurczak Z Rożna, Kupiony W Sklepie (około 2 Małych Piersi Z Kurczaka)
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Do Zrumienienia Mięsa
2 łyżeczki świeżo Posiekanego Tymianku
Szalotki Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente
1/2-calowe Kawałki Fasolki Szparagowej
Wołowina
8 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Roztopionej I Schłodzonej