Zapiekany Tuńczyk Z Sałatką Grejpfrutową Z Awokado

Zapiekany Tuńczyk Z Sałatką Grejpfrutową Z Awokado
Zapiekany Tuńczyk z sałatką z awokado grejpfruta to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 9g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, różowego grejpfruta, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Koszerna Sałatka Z Awokado I Steku Z Tuńczyka, Zapiekany Tuńczyk z awokado, oraz Zapiekany Tatar Z Tuńczyka Ahi Z Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciąć skórkę i białą błonę z grejpfruta. Pracując nad sitkiem ustawionym nad miską, przeciąć między membranami wewnętrznymi a owocami, aby uwolnić segmenty do sitka. Wyciśnij sok z membran do miski (wyrzuć membrany); potrzebujesz około 1/4 szklanki soku (zachowaj resztę do innych zastosowań). Zrób to samo z krwawymi pomarańczami (jeśli je masz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Blood OrangeBlood Orange
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Do soku grejpfrutowego dodać sok z cytryny, miętę, szalotkę i miód i wymieszać.Obrać i pit awokado; pokroić wzdłuż na 1/2-cala-grube plastry. Ułóż garść zieleni na każdym z 4 talerzy sałatkowych lub obiadowych i ułóż równe porcje segmentów grejpfruta i plastrów awokado na wierzchu.Łyżka SOS równomiernie na sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
ZieloniZieloni
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia96
Magazyn