Zapiekany Tuńczyk z oliwkami, kaparami, papryką i pomidorem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanego tuńczyka z oliwkami, kaparami, papryką i pomidorem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Na 6,46 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, kapary, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gnocchi zapiekane z tuńczykiem, oliwkami i kaparami, 20-minutowy Włoski Tuńczyk z pomidorami, kaparami i oliwkami, oraz Branzino zapiekane z pomidorami i kaparami dla podobnych receptur.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Peju Province Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 38 dolarów za butelkę.