Zapiekany Tuńczyk Z Japońską Salsą

Zapiekany Tuńczyk Z Japońską Salsą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanego tuńczyka z japońskim Salsanem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Jeśli masz pomidor, olej roślinny, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zapiekany Tuńczyk z japońską salsą, Zapiekany Tuńczyk Z Tropikalną Salsą, oraz Zapiekany Tuńczyk z salsą z awokado.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest La Jota Howell Mountain Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn