Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanego Tatara z tuńczyka Ahi z awokado. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 516 kalorii, 22g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz kolendra, awokado, Jalapeno chile, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tatar Z Awokado Tunan, Tatar z tuńczyka z sałatką ogórkową i awokado, oraz Tatar z tuńczyka z awokado i chrupiącą szalotką przepis dla podobnych receptur.
Tuńczyk Ahi świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk ahi, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój Ahi tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.