Zapiekany przegrzebek Gemelli ze szparagami, groszkiem i Pecorino

Zapiekany przegrzebek Gemelli ze szparagami, groszkiem i Pecorino
Seared przegrzebek Gemelli ze szparagami, groszek Snap, i Pecorino wymaga około 36 minut od początku do końca. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szparagi, estragon, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekany przegrzebek Gemelli ze szparagami, groszkiem i Pecorino, Prażony migdał i groszek Pecorino, oraz Wiosenna sałatka ze szparagów, rampy, groszku i groszku, z jajkiem gotowanym i skórką cytrynową Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować we wrzącej osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Tymczasem podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj pancetta, i gotować 3 protokół lub do chrupiące, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
4
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych. Powrót patelni do płyty grzejnej, i dodać 2 łyżki oleju, cebula, i czosnek; gotować, na średnim ogniu, 5 minut lub aż cebula zaczyna mięknąć, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać szparagi; gotować 2 protokół lub do jasnozielonego. Wymieszać z groszkiem i gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
6
Dodać wermut; gotować 1 minutę lub aż zredukowane do glazury. Wymieszać z estragonem i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
WermutWermut
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Zdjąć z ognia.
8
Rozgrzać pozostały 1 łyżkę oleju na oddzielnej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Posypać przegrzebki 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Dodaj do patelni, i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Powrót duża patelnia do płyty grzewczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Dodać ugotowany makaron i 2 łyżki masła, i gotować 1 minutę lub do rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
13
Wyjąć patelnię z ognia i wymieszać z serem, połowa zarezerwowane pancetta, i pozostałe 1/4 łyżeczka soli i 1/8 łyżeczka pieprzu. Makaron podzielić na 4 miseczki, na wierzchu równomiernie polać przegrzebkami i posypać pozostałą pancettą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W36 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn