Need a zupa bezmleczna? Pieczone" Veggie Burger " gulasz może być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, liść laurowy, pieprz i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Veggie Burger B. L. A. T, Najlepszy Burger Wegetariański, oraz Berkeley Veggie Burger.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. W piecu holenderskim 4-quart ovenproof wymieszaj ziemniaki, rzep, brukiew, seler, marchew i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Słonina Wieprzowa
Rzepa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W małej misce wymieszać mąkę i bulion, aż będzie gładka. Wymieszać mieszankę bulionu i pozostałe składniki, z wyjątkiem kawałków hamburgera, do mieszanki warzywnej.