Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem
Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem wymaga ok. 9 godzin i 15 minut od początku do końca. To danie główne ma 313 kalorii, 17g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.06 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, chleba, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 32%. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i serem brązowa, oraz Wakacyjne śniadanie: Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali. Dno naczynia wyłożyć połową kostek chleba.
Posypać szynką, serem Cheddar i serem szwajcarskim, a na wierzch pozostałego chleba. W misce ubić jajka, mleko i cebulę w proszku.
Wylać równomiernie na chleb. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). W małej misce zmiksować pokruszone płatki kukurydziane i roztopione masło.
Rozprowadzić równomiernie na zapiekance.
Piec 40 minut w nagrzanym piekarniku, lub do bąbelków i złoty kolor.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.