Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem

Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem
Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem wymaga ok. 9 godzin i 15 minut od początku do końca. To danie główne ma 313 kalorii, 17g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.06 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, chleba, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 32%. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i serem brązowa, oraz Wakacyjne śniadanie: Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali. Dno naczynia wyłożyć połową kostek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Posypać szynką, serem Cheddar i serem szwajcarskim, a na wierzch pozostałego chleba. W misce ubić jajka, mleko i cebulę w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
RamięRamię
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wylać równomiernie na chleb. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). W małej misce zmiksować pokruszone płatki kukurydziane i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Rozprowadzić równomiernie na zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Piec 40 minut w nagrzanym piekarniku, lub do bąbelków i złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn