Jeśli masz około 1 godziny i 50 minut na spędzenie w kuchni, zapiekanki ziemniaczane i szynka mogą być super bezglutenowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 17 g białka, 10 g tłuszczu i łącznie 254 kalorie. Za 1,44 dolara za porcję otrzymasz dodatek na 40 osób. Mieszanka skondensowanego mleka, ziemniaków, skondensowanej zupy grzybowej i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny na Wielkanoc. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 62%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Szynka i ziemniaki zapiekane, Ziemniaki zapiekane z szynką i Ziemniaki zapiekane z szynką dla 2 osób.
Instrukcje
1
W dwóch dużych miskach połącz zupy i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj ziemniaki i szynkę; wrzucić do płaszcza. Podzielić na cztery natłuszczone 13-calowe. x 9 cali naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 1-1/4 godziny lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie. Odkryć; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Piec 5-10 minut dłużej lub do momentu rozpuszczenia się sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web