Zapiekanka ziemniaczana z pieczonymi jajkami
Potato Hash z pieczonych jaj może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz parmezan, ziemniaki russet, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 40%. Spróbuj Placek ziemniaczany z pieczonym jajkiem, Placek ziemniaczany z pieczonym jajkiem, oraz Kiełbasa i bataty z pieczonym jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Doprowadzić garnek dobrze osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować, aż o 3/4 sposób zrobione, o 4 protokół.
Dobrze odcedzić i rozprowadzić na blasze do ostygnięcia.
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na dużym ogniu. Gdy gorące, dodać oliwę z oliwek, a następnie dodać ziemniaki w jednej warstwie. Obniżyć ogień do średniego i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż ziemniaki są chrupiące i rumiane, 10 do 12 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać cebulę i gotować, aż cebula lekko brązowy, o 2 protokół
Z ognia, zrobić 8 małych równomiernie rozmieszczonych studzienek w haszyszu i wlać niewielką ilość oliwy z oliwek do każdej studzienki. Rozbij jajko do każdej studni.
Jajka posypać solą i pieprzem. Oregano i ser rozsypać na hasz.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec, aż jajka są gotowane do smaku, o 5 protokół dla firm białek i miękkich żółtek.