Zapiekanka Ziemniaczana

Zapiekanka ziemniaczana może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 773 kalorie, 18g białka, oraz 60 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz cebulę, skondensowany krem z zupy grzybowej, haszysz brązowe ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Spróbuj Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Zapiekanka z jajek ziemniaczanych a la Gorąca Sałatka ziemniaczana, oraz Zapiekanka z szynką i ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Wlać ziemniaki do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 9x13 cali. W dużej misce, połączyć ser, śmietanę i zupę.
W dużej patelni na średnim ogniu, połączyć cebulę z 1 masło kij i saute przez 5 protokół.
Dodaj to do mieszanki zupy i rozłożyć to na ziemniaki w naczyniu.
Następnie ułóż zmiażdżone płatki kukurydziane na wszystkich w naczyniu. Pozostałą część masła roztopić i równomiernie polać płatkami kukurydzianymi.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 1 godzinę.