Zapiekanka Ziemniaczana

Zapiekanka Ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki ziemniaczanej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, ziemniaki, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Zapiekanka z jajek ziemniaczanych a la Gorąca Sałatka ziemniaczana, oraz Zapiekanka Ziemniaczana.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ziemniaki obrać i cienko pokroić (o grubości około 1/16 cala), następnie wrzucić z masłem, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
PieprzPieprz
SólSól
3
Rozłóż równomiernie w płytkim naczyniu do pieczenia 2-quart i dodaj bulion. Przykryć szczelnie folią i piec 30 minut. Odkryć i piec, aż top jest dobrze rumiane i większość zapasów jest wchłaniany, 30 do 35 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn