Zapiekanka Ze Szpinaku Bez Skórki

Quiche ze szpinakiem bez skórki to bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pesto bazyliowe, jajka, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Ze Szpinaku Bez Skórki, Zapiekanka Ze Szpinaku Bez Skórki, oraz Zapiekanka Ze Szpinaku Bez Skórki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray quiche dish, 9x1 1/2 cala, z natryskiem do gotowania.
Wymieszać 1 1/2 szklanki sera, śmietanę, pesto, szpinak i jajka, aż dobrze wymieszane; wlać do naczynia quiche.
Piec 25 do 30 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec od 2 do 3 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Podczas pieczenia quiche, podgrzej sos spaghetti w małym rondlu, aż będzie gorący; utrzymuj ciepło. Aby służyć, pokroić quiche w kliny.
Podawać z sosem spaghetti.