Zapiekanka ze szpinakiem i fasolą

Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Zapiekanka ze szpinakiem i fasolą może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 251 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, pomidory z puszki, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Ze Szpinakiem, oraz Zapiekanka Z Szynką I Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Gotować groszek w szybkowarze przez 12 minut.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Podsmaż cebulę ze szpinakiem, pomidorami, solą i koprem włoskim przez 15 minut.
Połącz fasolę z mieszaniną szpinaku w naczyniu zapiekanym 2 quart.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut.