Zapiekanka Ze Szparagów
Zapiekanka ze szparagów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 17g białka, oraz 28g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, mąkę, szparagi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zapiekanka ze szparagami i szynką, Zapiekanka Ze Szparagów, oraz Zapiekanka Z Szynką I Szparagami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło średniej wielkości danie zapiekane.
Umieścić jajka w średnim rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
W ciężkim rondlu rozpuść masło. Wymieszać z mąką, solą i pieprzem; dokładnie zmiksować. Stopniowo mieszaj 3/4 szklanki płynu ze szparagami i mlekiem; gotuj (ciągle mieszając), aż sos zgęstnieje i będzie gładki . Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, można dodać więcej płynu szparagowego lub mleka, aż mieszanina osiągnie pożądaną konsystencję. Wymieszać w sosie Worcestershire i pieprz cayenne.
Do zapiekanki włożyć szparagi, jajka, ser i migdały. Powtarzaj nakładanie, aż wszystkie składniki zostaną użyte. Łyżkę sosu na warstwach i posypać okruchami.
Piec w rozgrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut; lub do bąbelków i lekko rumiane.