Zapiekanka ze szparagami i rybą

Zapiekanka ze szparagami i rybą
Zapiekanka rybna ze szparagami to przepis peskatariański na 2 porcje. Jedna porcja tego dania zawiera około 38 g białka , 22 g tłuszczu i łącznie 421 kalorii . Za 5,56 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką mleko, pieprz, płatki pietruszki i kilka innych składników, możesz go zrobić. Sprawdza się dobrze jako danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 35 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 56% , to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Easy Fish Molee (południowoindyjski gulasz rybny z kokosem) , Fish Hunan Style i Crispy-Crowned Guacamole Fish Filets .

Instrukcje

1
Umieść szparagi w małym rondelku i zalej wodą. Doprowadź do wrzenia; gotuj przez 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Odcedź i umieść w naczyniu do pieczenia o pojemności 1 qt. wysmarowanym sprayem do pieczenia. Na wierzchu ułóż rybę; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
W małym rondelku podsmaż cebulę na 1 łyżce masła, aż zmięknie. Wymieszaj mąkę, sól i pieprz, aż się połączą. Stopniowo ubijaj mleko. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Zdjąć z ognia, dodać ser i mieszać, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5
Polać rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Rozpuść pozostałe masło, dodaj krakersy i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
7
Polać sosem serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
8
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20–25 minut lub do momentu, aż okruszki będą złocistobrązowe, a ryba będzie się łatwo rozdzielała widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn