Zapiekanka ze szparagami i rybą

Zapiekanka ze szparagami i rybą
Zapiekanka rybna ze szparagami to przepis peskatariański na 2 porcje. Jedna porcja tego dania zawiera około 38 g białka , 22 g tłuszczu i łącznie 421 kalorii . Za 5,56 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką mleko, pieprz, płatki pietruszki i kilka innych składników, możesz go zrobić. Sprawdza się dobrze jako danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 35 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 56% , to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Easy Fish Molee (południowoindyjski gulasz rybny z kokosem) , Fish Hunan Style i Crispy-Crowned Guacamole Fish Filets .

Instrukcje

1
Umieść szparagi w małym rondelku i zalej wodą. Doprowadź do wrzenia; gotuj przez 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedź i umieść w naczyniu do pieczenia o pojemności 1 qt. wysmarowanym sprayem do pieczenia. Na wierzchu ułóż rybę; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
W małym rondelku podsmaż cebulę na 1 łyżce masła, aż zmięknie. Wymieszaj mąkę, sól i pieprz, aż się połączą. Stopniowo ubijaj mleko. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Zdjąć z ognia, dodać ser i mieszać, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
5
Polać rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Rozpuść pozostałe masło, dodaj krakersy i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
7
Polać sosem serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
8
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20–25 minut lub do momentu, aż okruszki będą złocistobrązowe, a ryba będzie się łatwo rozdzielała widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn