Zapiekanka ze szparagami Amy
Need a danie główne bezglutenowe? Zapiekanka ze szparagami Amy może być świetnym przepisem. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pod ręką szparagi, skondensowaną złotą zupę grzybową, ser provolone i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zapiekanka ze szparagami i szynką, Zapiekanka z szynką i szparagami, oraz Zapiekanka Ze Szparagów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Szparagi umieścić w naczyniu do pieczenia; przykryć serem.
Zupę grzybową posmarować serem.
Piec, przykryte, aż gorące i bąbelkowe, o 35 protokół.
Wyjąć z piekarnika; zdjąć przykrycie i posypać cebulą. Powrót do piekarnika i piec, odkryte, aż cebula są lekko rumiane, o 10 protokół.