Need a danie główne bezglutenowe? Zapiekanka ze szparagami Amy może być świetnym przepisem. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pod ręką szparagi, skondensowaną złotą zupę grzybową, ser provolone i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zapiekanka ze szparagami i szynką, Zapiekanka z szynką i szparagami, oraz Zapiekanka Ze Szparagów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Szparagi umieścić w naczyniu do pieczenia; przykryć serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Zupę grzybową posmarować serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Piec, przykryte, aż gorące i bąbelkowe, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika; zdjąć przykrycie i posypać cebulą. Powrót do piekarnika i piec, odkryte, aż cebula są lekko rumiane, o 10 protokół.