Zapiekanka ziemniaczana i Poblano to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, sól, Poblano chiles i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarka Do Ziemniaków Poblano, Poblano, ziemniaki i kukurydza Gratin, oraz Kalafior, Poblano i zapiekanka z szynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Spray szkło 9 1/2-calowy, deep dish Pie dish z nonstick gotowania sprayu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
4
W średniej misce, połączyć paski poblano i kukurydzy.