Zapiekanka z zieloną fasolką babci
Przepis babcinej zapiekanki z zieloną fasolką może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 55 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 207 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3672 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, cebulę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka i gotować przez minutę. Wymieszać sól, cukier, cebulę i śmietanę.
Dodać fasolkę szparagową i wymieszać do okrycia.
Przenieść mieszaninę do naczynia żaroodpornego 2 1/2 quart.
Rozłóż rozdrobniony ser na wierzchu. W małej misce, wrzucić razem okruchy krakersów i pozostały masło, i posypać serem.
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wierzch będzie złoty i ser będzie bąbelkowy.