Zapiekanka z zielonej fasoli z pieczarkami
Zapiekanka z zielonej fasoli z pieczarkami to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, fasolę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Zapiekanka z zielonej fasoli z pieczarkami Madery, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Faszerowane Pieczarki, oraz Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i posiekaną cebulę; gotować i mieszać 3 min. albo aż cebula będzie chrupiąca-delikatna. Fasolę wymieszać; przykryć. Gotować na średnim i małym ogniu 4 min.
4 kolejne składniki wymieszać do wymieszania.
Dodaj do mieszanki warzywnej; dobrze wymieszaj. Łyżka do 2-qt. zapiekanka spryskana sprayem do gotowania.
Piec 40 min. lub do ogrzania, po 30 minutach polewa się smażoną cebulą.