Zapiekanka Z Zielonej Fasoli
Zapiekanka z zieloną fasolką może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz krem z zupy grzybowej, cheddar, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogi dodatek do Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Najlepsza Zapiekanka Z Zieloną Fasolą, oraz Zapiekanka z zieloną fasolką mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Roztopić masło na dużej patelni.
Podsmażyć cebulę i grzyby na maśle. Fasolkę szparagową zagotować w bulionie z kurczaka przez 10 minut i odcedzić.
Dodaj zieloną fasolkę, zupa grzybowa, krążki cebuli, i przyprawa domu, do smaku, do mieszanki cebuli. Dobrze wymieszać.
Wlać do wysmarowanego 1 1/2-ćwiartki naczynia do pieczenia.
Piec przez 20 minut, następnie zapiekankę z cheddarem i piec przez 10 minut dłużej, lub do momentu, gdy zapiekanka będzie gorąca i ser się roztopi.
1/4 szklanki czarnego pieprzu
1/4 szklanki czosnku w proszku
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.