Zapiekanka z zielonego pomidora i cebuli Vidalia

Zapiekanka z zielonego pomidora i cebuli Vidalia
Zielony pomidor i Vidalian cebula Gratin może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.17 za porcję. 396 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz koszerną sól i świeżo popękany pieprz, bułka tarta, ostry cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Zapiekanka z zielonego pomidora i cebuli Vidalian, Vidalian ONION Gratin {Baked Bloomin ' Onions}, oraz Vidalian Cebula Pomidor Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Renderuj boczek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przełożyć ugotowany boczek na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Dodaj bułkę tartą do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Usuń 2 łyżki tłuszczu boczku z patelni i wymieszaj z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj cebulę rundy na patelni w partiach i gotować, bez łamania okrągłe plastry od siebie, aż nie jest jakiś złoty kolor, o 5 do 6 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Aby zmontować zapiekankę, nakładają się na plastry zielonego pomidora w 1 rzędzie w dużym naczyniu do pieczenia, około 9 na 11 cali. Następnie wykonaj rząd lekko nakładający się na częściowo ugotowane Cebulki, uważając, aby plastry były nienaruszone. Powtarzaj kroki, aż wszystkie pomidory i cebula zostaną użyte. Pomidory i cebulę doprawić lekko solą i mocno pieprzem. Pokruszyć boczek na warzywa; posypać tartym Cheddar na wierzch, a następnie bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
Piec, aż ser będzie bąbelkowy, o 30 do 45 protokół. Jeśli wierzch staje się zbyt brązowy, luźno przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn