Zapiekanka Z Włoskiej Kiełbasy
Zapiekanka z włoskiej kiełbasy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. To danie główne ma 382 kalorie, 23G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cebulę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zapiekanka Z Włoskiej Kiełbasy, Włoska Kiełbasa Ryż Zapiekanka, oraz Zapiekanka z włoskiej kiełbasy i fasoli podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj kiełbasę, zieloną paprykę, grzyby i cebulę, aż mięso będzie rumiane, a warzywa będą miękkie; odcedź.
Umieść grzanki w nasmarowanym 13-calowym. x 9 po. naczynie do pieczenia; wierzch z mieszaniną kiełbas. Ubić jajka i mleko; polać kiełbasą.
Przykryć i schłodzić przez 8 godzin lub na noc.
Wyjąć z lodówki na 30 minut przed pieczeniem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 45 min.
Posypać mozzarellą i serami cheddar.
Ułożyć plasterki pomidora na wierzchu; posypać parmezanem.
Piec 15-20 minut dłużej lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.