Zapiekanka z wędzonej kiełbasy to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 20g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.64 za porcję. Mieszanka kiełbasy, kukurydza, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kukurydzę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Pecan Pie jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Zapiekanka Z Wędzonej Polskiej Kiełbasy, Tortilla zapiekanka z wędzoną kiełbasą, oraz Zapiekanka Spaghetti Z Wędzoną Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Doprowadzić garnek wody do wrzenia; gotować groch we wrzącej wodzie, aż gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Drenaż.
4
Wymieszać groszek, kiełbasa, kukurydza, sos chili, cebula, bazylia, czarny pieprz, i 1 3/4 szklanki sera Cheddar razem w naczyniu zapiekanki 3-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Pieprz Czarny
Sos Chili
Kiełbasa
Bazylia
Cebula
Kukurydza
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bulgotnie zapiekanka, 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Posypać pozostałe 1/4 szklanki sera Cheddar nad zapiekanką i piec, aż ser się stopi, o 5 Więcej minut.