Zapiekanka z wołowiną i kukurydzą na biszkopcie
Biscuit-Topped wołowina i kukurydza zapiekanka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,42 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz kukurydzę, pomidory z puszki, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka z wołowiną i kukurydzą na biszkopcie, Zapiekanka Wołowa Z Nadzieniem Biszkoptowym, oraz Zapiekanka Pomidorowa Z Nadzieniem Biszkoptowym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w dużej misce, wymieszać Bisquick mix, mleko i oliwki, aż miękkie formy ciasta.
W 12-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić. Wymieszaj pomidory, kukurydzę i chili w proszku.
Wlać ungreased 11x7-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia. Upuść ciasto biszkoptowe przez łyżki stołowepełnia mieszaninę.
Posypać ser na herbatniki; piec 5 do 10 minut dłużej lub aż herbatniki są lekko rumiane i ser topi.